nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Es Baluard obre les portes als escolars

Un grup de 60 alumnes del col·legi Son Espanyolet inaugura el cicle d'activitats programades pel Museu

P.G.Palma.
El Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard obrí ahir les seves portes als prop de 60 escolars que cursen cinquè de primària al col·legi Son Espanyolet i al seu representant, el docent Bernat Amengual. D'aquesta manera, Es Baluard inaugurava Parlem d'art. Tu què en penses?, una de les activitats que integra el programa que el centre ha elaborat per adreçar-se a l'ensenyament i cobrir-ne tots els cicles.

La visita, que es va desenvolupar amb un èxit rotund -«tots han sortit molt satisfets, els ha agradat molt», digué el professor-, dividí els escolars en dos grups. Mentre el primer escoltava les explicacions de l'educador Alfons Mulet i s'endinsava en la història de la ciutat que veien des de la muralla, el segon seguia les explicacions que Eva Cifre, coordinadora de l'activitat, els donava entorn de la col·lecció que es distribueix per les distintes sales del Museu: ceràmiques i pintures que fan un repàs als paisatges, el cubisme, l'informalisme, els joves salvatges, les darreres avantguardes i també Miró.

Val a dir que prèviament els professors han estat informats dels continguts de la visita i que, així mateix, a la sortida tots han rebut un full d'avaluació per tal que puguin donar a conèixer la seva opinió sobre l'activitat. La iniciativa, d'altra banda, inclou també un vessant més infantil i un altre d'adreçat als alumnes de primària.

D'aquesta manera, Guaita! Hi ha un museu dins les murades és un programa més bàsic, que treballa amb suport fotogràfic, per donar a conèixer els grans trets de la història de Palma, mentre que la part artística es realitza sobre una selecció d'obres molt específiques com els paisatges, la figura, l'informalisme i els quadres més matèrics. Per la seva banda, Guaita des d'Es Baluard! Un balcó cap a la ciutat renaixentista i contemporània aprofundeix més en la història de la ciutat i en la col·lecció per fer-la arribar als escolars de primària.

Les visites d'alumnes es realitzaran de dimecres a divendres en distints horaris. Els interessats poden obtenir més informació accedint a la web Palmaciutateducativa o cridant al telèfon del Museu Es Baluard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris