algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Munar i els artistes xinesos

Després de l'èxit de la primera gira, «Zensation» torna a Palma renovat

83350

El Gran Circ nacional xinès presentà ahir el seu espectacle.

M.CAMPOMAR.Palma.
El Gran Circ nacional xinès torna a Palma amb Zensation, un muntatge al qual la tradició del circ xinesa es fusiona amb el caracter innovador dels artistes per oferir-nos un gran espectacle, en què es conjuguen les imatges poètiques amb l'emoció del circ tradicional.

En aquesta nova presentació de Zensation, el Gran Circ nacional xinès presenta les actuacions amb què guanyaren el Clown d'Or i Plata i l'Oscar del Món del circ al Festival Internacional de Montecarlos, a més de tota una sèrie de números que han estat premiats a la Xina, París o Toquio. De les actuacions, cal destacar la d'Els Monjos Lluitadors, que, inspirada en l'oscaritzada pel·lícula Tigre i Dragó, exhibeix imponents mostres de les ancestrals arts marcials xineses.

L'espectacle es presesentà ahir al pati de la Misericòrdia, amb una demostració d'acrobàcies i arts marcials a les quals hi assistí la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar. Munar es va mostrar satisfeta que «els ciutadans de Mallorca puguin gaudir d'un espectacle de gran qualitat com és aquest».

Zensation, que es podrà veure des de demà fins el proper 22 de febrer al Polígon de Llevant, reuneix 18 números de gran bellesa, que mostren la gran força dels artistes xinesos; força física però també espiritual que sorgeix de la meditació Zen.

Així mateix, Henk van der Meijden, director de l'Stardust Circus Internacional, va explicar que enguany presenten un espectacle renovat respecte a la gira de l'any passat, que a Palma varen veure més de 22.000 persones, i prop de 15.000 no el pogueren veure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris