muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
13°

Antonio Miró inaugurà la passarel·la Gaudí

La setmana de la moda de Barcelona rep el suport de la Generalitat, que treballarà per la seva consolidació

Antonio Miró i Totón Comella obriren ahir, com és habitual des de fa alguns anys, la Barcelona Fashion Week (BFW) en una sala plena on no faltà una àmplia representació del Govern tripartit de la Generalitat. Aquest s'ha compromès a fer feina perquè el certamen es consolidi com la gran plataforma del disseny i de la creativitat.

La desfilada d'Antonio Miró, ajudat per Richard Capstick, va arrancar amb moda masculina, de colors gris i negre, inspirada en els anys 80. Una col·lecció difícil de qualificar i la nota més destacada de la qual són les americanes, les caçadores i unes jaquetes inflables, més o menys voluminoses segons la temperatura exterior i que s'activen bufant, com les armilles d'emergència dels avions.

Calçons molt estrets, jaquetes curtes, camises blanques i peces d'aspecte més aviat escàs caracteritzen la seva col·lecció d'home. A més hi incorpora butxaques supletòries , armilles d'aspecte militar i arnesos per fer les funcions de bossa. En les propostes de dona, gairebé totes de color negre, s'hi veuen espatles amples, mànigues japoneses i faldilles ben curtes i molt ajustades.

Per a les grans ocasions i per a la nit, Miró divideix les seves preferències entre vestits llargs austers d'aspecte eclesiàstic i vestits mínims i vaporosos amb volants petits, ben poc afavoridors fins i tot per a les models. La desfilada de Totón Comella, amb miniespais a la passarel·la que reproduïen ambients urbans i domèstics, desgranà una col·lecció d'aires antics amb volantets, puntes, faldilles prisades i vellut. El de CiU, Artur Mas, que sol freqüentar aquest aparador de moda, hi era present.

D'altra banda, l'actriu Mónica Molina obrí la seva col·lecció amb un vestit de volants i amb puntes, difícil de dur, i la tancà amb uns pantalons negres molt amplis, prisats i amb la cintura molt alta. A la passarel·la d'enguany, les propostes de roba interior són mínimes, però vistoses i plenes de detalls, i conviuen amb les propostes de carrer, sempre còmodes i amb una aparença de molt rentadetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris