nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Teresa Pérez-Jofre deixa el càrrec de directora del Museu Es Baluard

Els motius de la seva dimissió són «circumstàncies familiars»


La directora del Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard, Teresa Pérez-Jofre, ha dimitit del seu càrrec «a causa de circumstàncies familiars que li impedeixen atendre amb la dedicació que requereix tan important tasca».

En un comunicat que es va fer arribar ahir des del museu als mitjans de comunicació s'explica que «Teresa Pérez-Jofre, que ja va posar en coneixement dels patrons de la Fundació fa tres mesos la seva decisió de tornar al seu domicili de Madrid, s'incorporarà en breu al Musseu Tyssen Bornemisza». De tota manera, la vinculació de la directora amb Es Baluard continuarà a través d'una assessoria externa.

«Des del seu nomenament com a directora fa ara un any, Teresa Pérez-Jofre va tenir com a missió principal organitzar el centre per a l'obertura, tant en els aspectes purament organitzatius i gerencials com en el pla museològic i museogràfic. Fa un temps Teresa Pérez-Jofre va comunicar la seva intenció de tornar a Madrid per motius familiars. Vàrem creure oportú poder culminar conjuntament la posada en marxa i inauguració, intentant compatibilitzar en tot moment els interessos familiars i professionals de Teresa amb els propis del museu», s'explica en el comunicat arribat a aquest diari.

Mentre es nomena el nou director o directora del centre, la Comissió Executiva n'assumeix la direcció i continuarà amb la gestió del dia a dia. «En els mesos previs a la inauguració s'han creat les eines necessàries perquè l'activitat del museu es desenvolupi amb totes les activitats i serveis necessaris i que demanen els visitants actuals, amb la finalitat d'arribar a un públic tan ampli com sigui possible».

En el comunicat, «el Patronat vol expressar el seu agraïment a Teresa Pérez-Jofre per la seva dedicació i esforç, i donar-li l'enhorabona per la tasca realitzada, que s'ha vist recompensada amb la gran acollida que ha tingut el museu en la seva inauguració i en els seus primers dies obert al públic».

Per la seva banda, la directora assenyala en el text que «vol aprofitar l'ocasió per agrair a tot el Patronat i al seu president haver-li confiat la tasca de la posada en marxa d'aquest museu. I vol posar de manifest la seva convicció que aquest museu, amb l'esforç conjunt i continuat de tots, pot arribar a ser un referent internacional com a projecte artístic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris