nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

La premsa alemanya es fa ample ressò de l'obertura d'Es Baluard

Un centenar de publicacions, nacionals i locals, en donen compte

J.N.Palma.
La premsa alemanya es fa un ample ressò de la recent inauguració d'Es Baluard. D'acord amb eMallorca Magazine, setmanari del Grup Serra, la major part dels diaris, així com també algunes publicacions de periodicitat setmanal, han oferit informació sobre la inauguració del Museu d'Art Modern i Contemporani. Entre aquestes publicacions n'hi ha que són tant de tiratge nacional com regional.

Entre les publicacions destaca per exemple Focus, una revista similar a Tiempo amb un tiratge d'un milió d'exemplars, que dóna una àmplia informació sobre el museu, com s'ha gestat i els fons que conté. Posa en relleu el projecte arquitectònic, fa menció de l'èquip tècnic, i de la cessió i donació d'obres efectuada per la Fundació d'Art Serra.

Diaris com ara eBerliner Morgenpost, el de major tiratge de la capital alemanya, també dedica un ample espai a explicar el museu. Premsa de ciutats com Dormutnd, Düsseldorf, Essen, Hannover, Leipzig, Nuremberg, Postdam i altres grans urbs germàniques també n'inclouen notícies.

També emissores de ràdio i televisió, com ara ntc/CNN i publicacions on-line com Yahoo.de o Web.de, han informat de la nova oferta cultural.

La major part de les informacions provenen de l'agència de notícies Deutsche Presse Agentur (dpa). Com es recordarà, el seu director, Wilm Herlyn, visità Es Baluard fa dues setmanes. A Suïssa i a Àustria la premsa també n'informava.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris