nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

Tot el món de la política, l'economia, el turisme i l'empresa balear, amb el Museu

La inauguració d'Es Baluard congregà una nombrosa i diversa representació de la societat

La inauguració del Museu d'Es Baluard concentrà anit els màxims representants del món de la política, de l'economia, del turisme i de l'empresariat de les Balears. Encapçalant la representació institucional es veieren els consellers del CIM Antoni Pascua, Bartomeu Vicens, Miquel Àngel Borràs i Miquel Àngel Flaquer; a més de la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló. Entre els membres del Govern hi eren presents el conseller d'Interior, José María Rodríguez; la consellera de Salut, Aina Castillo; el conseller d'Indústria i Comerç, Josep Juan Cardona; el conseller de Treball, Guillermo de Olives; el conseller de Turisme, Joan Flaquer.

De la primera institució de Ciutat hi varen assistir, la tinent de batlessa i regidora de Turisme, Francisca Bennàssar; el tinent de batlessa i president d'Emaya, Antoni Nada; el tinent de batlessa i responsable d'Habitatge, José Manuel Sierra; la tinent de batlessa d'Infraestructures, Catalina Terrassa; el tinent de batlessa i responsable d'Esports, Rafael Duran. A més dels regidors de Serveis Socials, Margalida Ferrando; de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón; de Dinamització Ciutadana, María José Frau; d'Economia i Treball, Sebastià Sansó; i el de Cultura, Rogelio Araújo.

Dels grups de l'oposició a l'Ajuntament de Palma hi eren presents el portaveu del PSOE, Antoni Roig, acompanyat pels regidors socialistes Isabel Oliver, Rosa Marqués i Iciar Miranda. A més, altres representants de la política com els parlamentaris i exconsellers de Turisme, Celestí Alomar, i de Sanitat, Aina Salom, o el director general de Promoció Turística, Eduard Gamero, i el gerent d'Ibatur, Juan Carlos Alía.

Un altre nombrós grup de convidats l'integraren els representants del món turístic de les Balears. Entre ells, el president de Sol-Meliá, Gabriel Escarrer; el seu fill i vicepresident de la cadena hotelera, Sebastià Escarrer; el president de TUI, Michael Frenze; el delegat per Espanya i Portugal d'Air Berlin, Àlvaro Middelmann; el president de Grupotel, Miquel Ramis; el president de la patronal balear d'Agències de Viatge (Aviba), Jaume Bauzà; el president d'Aeca, Felipe Navío; el president del Foment del Turisme, Miquel Vicens; el president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañellas; el propietari de Son Net i del Stein Group, David Stein; el president d'Arabella Hotels, Peter Tschirsky, i el president del Grup Schörghuber, Stefan Schörgubher.

Del món empresarial, cal destacar la presència del president d'honor de Gesa-Endesa, Felicià Fuster; el president de Gesa-Endesa, Bartomeu Reus; el president de la CAEB, Josep Oliver; el president de la Cambra de Comerç, Miquel Lladó; el president d'Afedeco, Pau Bellinfante; el director de la Clínia Rotger, Fernando Rotger, i la seva senyora i gerent, Rosa Regi; el propietari de l'Auditòrium, Miquel Ferragut; el president del Grup Cursach Ocio, Bartomeu Cursach, i el gerent del grup, Bartomeu Sbert; el propietari de Kühn & Partner, Matthias Kühn, l'empresari Vicente Grande; el propietari dels Cellers Ferrer de Binissalem, Josep Lluís Roses, i el conseller delegat de la Distribuïdora Rotger, Vicenç Rotger.

Del món de la cultura, l'economia i les finances s'hi veié el rector de la UIB, Avel·lí Blasco; el president del Cercle d'Economia, Alexandre Forcades; l'economista i catedràtic de la UIB Carles Manera; el president de la Fundació March, Joan March, i el delegat de la Trasmediterránea Jesús Àlvarez; els empresaris Jaume Cladera i Xavier Cabotà. També hi eren presents el president del TSJB, Àngel Reigosa; el fiscal en cap, Bartomeu Barceló; el degà dels Jutjats de Palma, Pere Barceló; el comandant general de les Balears, Luis Peláez-Campomanes; el cap superior del Cos Nacional de Policia, Eduardo Pérez Extremera; i el cap de la Guàrdia Civil, Cristòfol Santandreu.

En representació dels mitjans, María Umbert, proposada com a nova directora de la televisió autonòmica; el director de TVE, Vicente Enguídanos; el director de RNE, Armando Pomar; el director regional de la Cope, Xavier Bonet, entre d'altres. A més, hi eren l'administrador general diocesà, Andreu Genovart; el periodista i comunicador Bartomeu Beltran; i el president de l'Autoritat Portuària, Joan Verger.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris