cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Sexy Sadie treu avui a la venda el seu disc de deu anys de singles

Els mallorquins inclouen en aquest treball un dvd amb els videoclips


Els Sexy Sadie estan d'enhorabona. Enguany es compleixen 10 anys de l'edició del seu primer senzill, In the water. Per commemorar-ho surt avui a la venda un recopilatori molt especial: What have you done? 10 years of singles. La virtut d'aquesta edició rau en el recull dels 14 senzills editats i una cançó inèdita: No way out, d'aquest mateix any i produïda per ells mateixos. A més, un dvd en què es troben els 10 videoclips realitzats de moment.

-Què en pensau del disc?
-Hem aconseguit que la companyia aposti per un paquet de qualitat, amb tapes de cartró i no de plàstic, però que a la vegada el preu no sigui desorbitat, considerant que inclou un disc amb música i un altre amb tots els vídeos.

-És un regal per als fans de tota la vida?
-El més positiu és sense cap dubte el dvd, a més de la cançó inèdita. Per als qui no tenguin tots els nostres treballs, aquest disc els completarà a grans trets la col·lecció. Però sobretot els videoclips, tenir-los tots i part d'un concert. A més, no els han passat massa per la televisió i molta gent no els ha vist més que una o dues vegades. La majoria ni els han vist. Pens que als fans els pot agradar això. A mi m'agradaria!

-Encara no teniu data cofirmada de concert a Mallorca. No actuareu aquí?
-Hi ha un 90% de possibilitats de tocar aquí, però encara no està confirmat. Per poc bé que vagi la gira, segur que hi actuarem. Duim un equip tècnic gran i això implica un cost considerable. Però les nostres ganes d'actuar aquí estan per damunt de tot i segur que al final hi tocarem.

-Deu anys després, quines són les diferències que hi ha en això de fer música i anar de gira?
-Ara tenim la sort de poder viure del grup i no haver de treballar. Tots tenim molt temps lliure. En realitat, passam molt més temps a casa amb la família que molta gent que té una feina normal i corrent. Assajam cada dia dia 3 o 4 hores, però la resta del dia el passam a casa. La veritat és que ens han anat bé les coses. Hem tingut sort o hem fet bones cançons, no ho sé. Mil raons. Però és molt difícil arribar a aquest estatus cada vegada més, si vols fer la música que t'agrada i no per vendre-la. I a Mallorca, ens agrada molt el que fan Zinedines i Satellites. És una llàstima que aquests grups, amb la seva qualitat, no obtenguin el reconeixement que en realitat mereixen.

-Estau preparant cançons noves?
-Sí. Ja en tenim un bon grapat. El proper treball serà més fresc que els dos anteriors. Hi ha una línia més pròxima al que fèiem al principi. Tocs més rockers, però som els mateixos de sempre. Serà tal vegada més senzill. Ara ens està influenciant molt el que escoltàvem a l'institut, grups com Pavement, i podem realment apreciar la grandesa d'aquest tipus de música.

-Inicialment escoltàveu música americana, però el vostre so és més proper al britànic, amb melodies de molts acords. Com s'explica aquest canvi?
-Al principi sí, molta música americana, també una mica de música anglesa com The Cure o Depeche Mode. Al principi no es notava tant, però ara, quan escolt les cançons, sí que hi veig tintades més europees. Més melodramàtica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris