cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

La ciutat es convertí en un gran plató fotogràfic durant un dia

P.P. Palma.
La Marató Fotogràfica de Palma ha complert 18 anys amb una novetat: la I Marató Fotogràfica Digital. Els temps s'imposen i per això enguany hi ha hagut dues maratons, molt d'acord amb les noves tendències, i amb la fotografia digital com a protagonista. Els dos certàmens es dugueren a terme paral·lelament ahir i reuniren prop de 700 fotògrafs entre les dues modalitats. La digital es desenvolupà basant-se en tres temes: «Detalls urbans», «Joves d'una vintena d'anys» i «Cel». Dues fotografies per tema. S'informà els participants que podien realitzar qualsevol manipulació de la imatge, amb un format recomanat d'uns 2.048 per 1.536 píxels com a màxim. Les imatges s'havien de presentar en un cd que entregava l'organització i que s'havia de retornar tancat amb l'adreça i l'e-mail.

Pel que fa a la marató clàssica, estigué sotmesa a tres controls. En el primer de la plaça Major es proposaren als participants quatre temes: «Detalls urbans», «Joves d'una vintena d'anys», «Cafè» i «Expressió». En el segon, ubicat a la plaça Sant Francesc, quatre més: «Pell», «Menjar», «Cels» i «Veïnat». Per acabar, en el tercer control, al Portitxol, els participants hagueren d'acomplir els temes suggerits: «Ulleres», «Silenci», «Sortir» i «Cartell».

Les imatges d'aquesta XVIII Marató Fotogràfica, un cop seleccionades les millors, s'exposaran perquè es puguin contemplar a la sala de Paper del Centre Cultural Sa Nostra entre el 19 de febrer i el 20 de març d'enguany.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris