cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

El videoart més jove reflexiona sobre l'amor a la Sala de Paper

És el primer cop que aquest format entra al centre de Sa Nostra


El vídeo com a suport artístic està més de moda que mai. La seva entrada amb força en els espais expositius d'arreu del món confirma el seu bon moment. El centre de Cultura de Sa Nostra també ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa i la Sala de Paper acollirà l'exposició «Love is in the air», que inclou les propostes de Chema Alvargonzález, Emilia Lekuona, Jeroen Kooijmans, Caterina Campino, Alberto Peral, Gino Rubert i Esther Planas.

La directora del centre, Francesca Niell, va explicar que «és la primera vegada que el videoart entra dins el centre, en una sala que originàriament va néixer per potenciar la fotografia com a suport artístic i que ara també s'ha d'obrir a aquestes propostes que enguany ens arribaran també de la mà de Neo Tokio i La Periférica.

En total els autors han reflexionat amb nou vídeos sobre el tema de l'amor des de múltiples perspectives. El muntatge total dura trenta minuts i els espectadors el podran veure tant de drets, com recolzats a les parets sobre uns coixins.

La comissària de la mostra, Ariadna Mas, va explicar que «el muntatge surt a base de peces que havia anat veient als darrers temps i que totes reflexionaven sobre el tema de l'amor. Els artistes són joves, però amb trajectòries que de cada vegada es consoliden més i tots provenen d'altres àmbits artístics i al final han acabat arribant a la videocreació».

La comissària asegura que «les obres formalment poden semblar simples, però tracten un tema molt seriós, de contrast, i s'adapten a la perfecció a l'espai». Els vídeos combinen diferents propostes, però la senzillesa de les imatges i de la història que es conta és una de les notes dominants».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris