algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

«La Macarena» aconseguí posar a ballar tothom a la plaça de Cort

Vivian Caoba compartí escenari amb les Diabéticas Aceleradas

M.CAMPOMAR.Palma.
La plaça de Cort va ser una de les més concorregudes de la nit de la revetla. I és que amb Vivian Caoba, Los del Río i Pelucon Flowers la diversió estava ben assegurada. A les deu en punt apareixia a l'escenari Vivian Caoba, i la banda Susushi, formada pel baxista Fran Garciolo, el guitarra Tolo Prats i el bateria Martí Vallespir, que varen fer cantar a tot el públic amb les seves versions de les cançons dels anys setanta i vuitanta com Yo no te pido la luna i Rufino.

Quan l'ambient ja estava ben encés, aparegué a l'escenari la Terremoto de Alcorcón amb la qual versionaren el tema d'Alaska Cómo pudiste hacerme esto a mí. Però Vivian encara es reservava una sorpresa i devers les onze de la nit varen irrompre a l'escenari Diabéticas Acelerades, que varen posar fer posar tothom a cantar amb la seva «freaky» versió de Bravo Samurai.

Per la seva banda, Los del Río, durant una hora i mitja feren ballar el públic amb les seves rumbes i sevillanes. Un repertori en què no hi podia faltar el «...aaaaaaayyyyy» de La Macarena, i la seva coreografia, que el públic va demostrar que encara no havia oblidat.

I per als que encara tenien ganes de festa, el grup Pelucon Flowers oferí fins a les tres de la matinada les cançons més conegudes de la música funky dels anys setanta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris