algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

La missa solemne de Sant Sebastià presenta un decàleg de salut cívica

Joan Bestard i Comes presidí l'homilia en nom del Capítol de la Seu

«Il·lustrísim Capítol de la Seu, germans preveres concelebrants, molt honorable president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, excel·lentíssima batlessa de Palma i molt il·lustres regidores i regidors de l'Ajuntament de la ciutat, repectables autoritats civils i militars, germanes i germans». Amb aquestes paraules va començar Joan Bestard i Comes, degà-president del Capítol de la Seu de Mallorca, la missa solemne de Sant Sebastià, que com cada any va tenir lloc ahir, dia del patró de Mallorca, a les 10.30 hores a la Seu.

Joan Bestard va presidir la cerimònia en nom del Capítol de la Seu de Mallorca, després que el passat 18 de maig morís el bisbe Teodor Úbeda i que el nou bisbe de Mallorca, el valencià Jesús Murgui, no hagi pres encara possessió del seu càrrec a la seu episcopal. Ho farà el pròxim dia 21 de febrer a les 12.00 hores en una homilia que tindrà lloc a la Seu i que presidirà ja com a bisbe de Mallorca.

Joan Bestard va sorprendre a la missa solemne de Sant Sebastià, ja que inclogué dins la seva homilia un decàleg de salut cívica, amb el qual pregà a sant Sebastià per fer de Palma una ciutat oberta, solidària, pacífica, hospitalària i fraterna.

El degà-president del Capítol de la Seu de Mallorca també va dedicar unes paraules al poeta mallorquí Costa i Llobera, quan va dir que la celebració d'ahir havia de ser «un dia d'autodescobriment de la nostra personalitat de poble mallorquí que té una història, unes tradicions seculars i una identitat pròpia que volem conservar i promoure, sempre fidels al 'siau que sou' del gran poeta mallorquí i canonge d'aquesta Seu de Mallorca, mossèn Costa i Llobera, de qui enguany en celebrarem el 150è aniversari del seu naixement».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris