nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

Nit de goig i bauxa

Tot i el fred, Palma sortí al carrer per gaudir de la gran revetlla de Sant Sebastià

103816

Molts ciutadans sortiren al carrer.

Prop d'un miler de persones va desafiar el fred de la primera hora de la nit per presenciar el primer gran acte de la revetla de Sant Sebastià 2004, l'encesa del fogueró per part de Catalina Cirer, que donava el sus a les festes patronals més estimades.

Enmig d'un desplegament de seguretat prou important, la batlessa Cirer va encendre un fogueró que ben aviat va començar a prendre, gràcies a l'abundant combustible que hi havien posat els operaris municipals i que féu que les flames i el fum es convertissin ràpidament en els protagonistes de la nit.

Cirer no era tota sola. El president de la Comunitat, Jaume Matas, i la vicepresidenta Rosa Estaràs, com també la major part dels regidors de l'Ajuntament assistiren a aquest sus de la revetla, tot i que Matas fou dels primers a anar-se'n. «Com es nota que enguany hi ha eleccions i per això vénen tots», se sentia entre el públic, mentre les flames eren agraïdes pels ciutadans amb uns bons aplaudiments.

La primera edil era una persona emocionada, ja que vivia les seves primeres festes en el càrrec. «He de reconèixer que és una situació molt emocionant, per a mi, i vull fer una crida a la ciutadania perquè cada any es bolqui en aquesta celebració faci el temps que faci. Enguany com a mínim hem tingut sort i no plou».

Per ventura per això varen ser molts els ciutadans que sortiren al carrer a llevar-se l'espineta de l'any anterior. A primera hora de la nit la plaça que presentava un millor aspecte era la Major, on hi havia més de dues mil persones esperant l'inici dels concerts. Pels carrers també hi havia molt de tragí, mentre que a l'Olivar i a la plaça Joan Carles I els joves es feien de pregar.

A la plaça de Santa Eulàlia, i mentre els músics de jazz afinaven els instruments, els polítics d'Esquerra Unida muntaren una bona paradeta molt reivindicativa i original sobre Son Espases. Al final el que va destacar per sobre de tot va ser l'oloreta de torrada, el llom, els botifarrons i les sobrassades deixaren una aroma de festa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris