nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

La revetla de Sant Sebastià omplirà les places de música de tots els estils

L'inici de festa serà a les 19.30 hores i els concerts començaran a partir de les deu


Els ciutadans de Palma estan convocats avui vespre a viure una de les nits més màgiques i musicals de l'any amb els tradicionals concerts de la revetla de Sant Sebastià, que enguany presenta la principal novetat de l'escenari de ses Voltes per retre homenatge a Peor Imposible en el vintè aniversari de la formació.

Els més matiners seran els encarregats de fer sonar la música tradicional mallorquina a la plaça d'Espanya des de les nou del vespre. Una hora i mitja abans Catalina Cirer encendrà el fogueró de la plaça i es procedirà a la tradicional tocada de xeremies i actuació de la colla dels Castellers de Mallorca.

Els concerts de les diferents places s'iniciaran a les deu del vespre, amb rock en català a la plaça de l'Olivar amb Menaixatruà com a cap de cartell. Santa Eulàlia acollirà el jazz i hi ha expectació per veure Beatriz Binotti, mentre que el flamenc tornarà a Sant Francesc amb Benjamín Habichuela i Pepe Habichuela.

A la plaça de Cort tindrem la música més festiva amb Los del Río i Vivian Caoba com a gran estrella. A la plaça Major el pop i els ritmes llatins arribaran de la mà d'El Canto del Loco, Raúl i els mallorquins Isla San Juan.

Una vegada més, els ritmes més alternatius es podran sentir a la plaça Joan Carles I, on actuaran els Sterling, que inclou excomponents de bandes mítiques de Mallorca. En definitiva, festa grossa per a tothom i per a tots els gusts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris