cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El pi de Formentor més bo per celebrar la festa de Sant Antoni

Centenars de persones es reuniren a partir de les dotze d'ahir migdia al Port de Pollença per presenciar l'arribada del pi de Formentor. La música del grup pollencí Batucada va fer més curta l'espera. L'arbre arribà de Formentor amb l'embarcació Cabo Negro poc abans de les 13.00 hores.

El pi, que enguany tenia una llargada de 19'60 metres, va ser recollit i estirat amb cordes per grans i per petits que el passejaren pels principals carrers del Moll fins a la plaça de l'Església. Aquest esforç, gràcies a la música de Batucada i un grup de xeremiers de Sineu, Algaida i Felanitx, es dugué a terme en un ambient de gran animació.

L'arbre ja era a la plaça de l'Església poc abans de les tres de l'horabaixa. Allà fou ensabonat i preparat perquè els més valents mirassin de pujar-hi fins a dalt per aconseguir els 200 euros de premi que guardava. L'afortunat d'enguany va ser David Servera, un jove del Moll.

Un altre veí explicava ahir que la festa va néixer fa una seixantena anys i sempre hi ha rivalitat amb la baixada del pi de Ternelles, que també té lloc el dia de sant Antoni.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris