cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Gran èxit de participació en les emotives beneïdes de Muro

C.MORENO. Muro.
Centenars de cans, moixos, ocells, ovelles, cavalls, ponis, cabres... ompliren ahir capvespre els carrers de Muro amb motiu de les tradicionals beneïdes de Sant Antoni. Els animals, que foren conduïts amb ordre pels més petits, foren beneïts pel capellà de la localitat. Posteriorment, una impressionant desfilada de cavalls també fou beneïda.

Una de les novetats més importants d'enguany fou la presentació dels dos nous gegants de Muro, Toni i Joan, que foren apadrinats pels gegants de Palma. Aprofitant l'ocasió, s'acostaren fins a Muro els gegants d'Alaró, Calvià i Inca.

Després de la beneïda dels animals, es va iniciar la desfilada de carrosses, que enguany ha comptat amb un total de 29 participants en el concurs. En la categoria lliure, la carrossa guanyadora fou «Mississipi», que s'endugué 1.600 euros; i en la categoria tradicional el jurat escollí «Anant a fer novena a Sant Jeroni», que fou premiada també amb 1.600 euros.

Els actes organitzats amb motiu de Sant Antoni foren presenciats per milers de persones, a més de les autoritats municipals i autonòmiques, entre les quals destacaren el batle, Miquel Ramis; el delegat de Govern Miquel Ramis; la consellera d'Obres Públiques del Govern, Mabel Cabrer; i la directora insular d'Emergències del Consell de Mallorca, María José Rodríguez, entre molts altres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris