cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La música, en tots els seus estils, serà la protagonista indiscutible

El teatre Xesc Forteza i la plaça Major seran els principals escenaris

S.B. Palma.
Les festes sempre són música, i en el cas de les festes de Sant Sebastià són essencialment la revetlla. Però no seran els únics concerts que es podran veure a la ciutat. Els concerts s'estrenaran el proper diumenge dia 11 de gener amb un concert de música clàssica familiar a càrrec de l'orquestra simfònica de les Illes Balears «Ciutat de Palma», que dirigirà Edmon Colomer. L'escenari serà el teatre municipal Xesc Forteza i les entrades es poden recollir a l'àrea de Cultura de Cort, ja que el concert és gratuït.

El segon acte musical arriba e13 de gener en què hi haurà un especial Bob Dylan, possiblement el millor cantautor del món, en el qual participarà Josep Ramon Jové, Javier de Castro i Pere Terrassa i les versions acústiques de Jaime Soriano i John Tirado. Serà a les 20.00 hores i mitja hora abans s'inaugurarà l'exposició The Beatles més a prop que mai, també en el vestíbul del teatre municipal Xesc Forteza.

Els dies 14 i 15 en el mateix teatre hi haurà clàssics de l'òpera amb Maria Teresa Vert, Gabriel Blanco, Enric Martínez-Castigniani i Daniel García, que interpretaran fragments de les òperes «Don Giovanni», «La Bohème», «Le Nozze di Figari» i «La Traviata». Els 16, 17 i 18 de gener la fundació Peter Maffay presentarà «Tabaluga viatja buscant el seny» amb Cris Juanico i Cap pela.

La plaça Major serà l'escenari principal dels concerts de les festes i per això mateix el dia 17 de gener i a les 21.00 hores podrem comptar amb un concert de Buzzcocks, Tonino Carotone, The Nash, Glycerine, Mostros i Kashmir. El dia següent, 18 de gener es farà el concert d'El Gran Musical. La revetlla convertirà la nit de dilluns en una cita inel·ludible per als amants de la bona música amb concerts a les places d'Espanya, Olivar, Santa Eulàlia, Sant Francesc, Cort, Major, Joan Carles I i a l'espai de Ses Voltes.

El dia 20 l'orquestra euroclàssics interpretarà «Pere i el Llop» de Prokòfiev i el dia 21 hi haurà un concert de percussió a les 21.00 hores. Tots dos seran al teatre municipal Xesc Forteza, que enguany comptarà amb una programació molt interessant.

E22 de gener hi haurà un concert de tangos a càrrec de Sur al Teatre Municipal, mentre que e23 i el 24 de gener hi ha el col·lectiu d'artistes lírics del millor de José Serrano també al Teatre Municipal. El dia 23 de gener i al Conservatori Superior de Música continua el festival de música clàssica d'hivern a les 21.00 hores on el duet format per Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès interpretarà la integral de les simfonies per a piano a quatre mans de Beethoven.

El dia 24 de gener es podrà veure a la plaça d'Espanya Danza Invisible en el concert organitzat per la Cadena 100. El 25 de gener es podrà assistir a la tradicional trobada de bandes de música a les 11.00 hores a Ses Voltes, en la qual hi participaran la Unió Musical de Son Cladera, la Unió Musical de Camp Rodó, Nostra Terra de Son Ferriol, Santa Cecília de Son Rapinya, la Banda de Música de l'Almudaina i la Banda Municipal de Música de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris