nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

Ses Majestats d'Orient arribaren ben carregades de regals a totes les llars dels infants de Mallorca

Els Reis també foren molt puntuals i generosos en la seva cita anual a les instal·lacions del Grup Serra

Després d'una nit d'emocions, els nins de tota l'Illa es despertaren ahir amb la il·lusió de descobrir els regals que Melcior, Gaspar i Baltasar els havien deixat a les seves cases. A primera hora del matí eren molts els petits que, moguts per la curiositat, obriren els ulls i feren matinar els seus pares per poder obrir els paquets que per a ells havien deixat els tres Reis Mags.

I malgrat la dura nit que visqueren els Reis per poder arribar a totes les cases de Mallorca, Melcior, Gaspar i Baltasar no volgueren faltar ahir dematí a la seva cita amb els fills dels treballadors del Grup Serra que, com cada any es reuniren a la rotativa situada al polígon de Son Valentí per rebre de mans de ses Majestats d'Orient els seus presents.

Els Reis arribaren a les onze del matí a la planta impressora del Grup Serra, on varen ser rebuts pel president del grup editorial, Pere A. Serra, qui va dirigir unes paraules d'agraïment als tres mags d'Orient per assistir puntuals a la seva cita.

Pilar Lillo, presentadora dels informatius d'Antena 3 TV, va ser l'encarregada de presentar l'acte i cridar els petits per rebre els presents de mans de ses Majestats. Va ser un dematí inoblidable pels 105 nins que a més de rebre els seus regals pogueren veure de prop als Reis Mags, xerrar i fotografiar-se amb ells, abans de gauir d'un berenar en el que no faltaren els productes típics mallorquins.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris