cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

«L'Adoració dels Tres Reis» també es representà a Calvià

L'obra anà a càrrec del Col·lectiu d'Actors Aficionats

L'Associació Cultural Pere Josep Cañellas representà ahir horabaixa en el teatre Sa Societat de Calvià la tradicional representació de L'Adoració dels Tres Reis Mags, a càrrec del Col·lectiu d'Actors Aficionats Independents d'aquest municipi.

L'obra, organitzada per l'Ajuntament de Calvià i dirigida per Bartomeu Ignasi Oliver i Vidal, comptà amb l'acompanyament de la flauta travessera d'Antoni Oliver i l'orgue de Damià Muñoz. En la representació de l'acte sacramental participaren 17 actors, a part d'uns tres més que feren de pastors músics, i de 23 pastorets.

Els assistents a Sa Societat acolliren amb caliu la representació i gaudiren molt de la vivacitat en què s'esdevenien els diàlegs. Els actors amateurs foren acomiadats entre grans aplaudiments. L'Adoració dels Tres Reis Mags és un dels actes més consolidats de Nadal i amb el qual acomiadam les festes. Enguany, s'ha celebrat a Ses Voltes, Lloseta i a Calvià.

L'obra de Llorenç Moyà reuneix cada any un gran nombre de públic encuriosit per gaudir dels diàlegs que en alguns casos se surten del guió estricte de l'obra per fer referència a l'actualitat política mallorquina en clau d'humor. El públic sempre agraeix aquestes improvisacions que representen els diferents personatges tradicionals de l'obra. D'altra banda, el festival de Reis tingué lloc en la Sala Palmanova ahir a les quatre del capvespre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris