cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
21°

Ses Majestats també arribaren a Inca

Els infants de tota la comarca reberen els Tres Reis amb grans somriures i amb impaciència

Els Màgics d'Orient visitaren ahir horbaixa les diverses localitats de la comarca d'Inca, com també els principals municipis de la zona nord de Mallorca. En municipis costaners com Alcúdia, Port de Pollença i Can Picafort, ses Majestats els Reis Màgics d'Orient hi arribaren com ja és tradició des de la mar, per desplaçar-se després per les vies més cèntriques d'aquests nuclis amb les seves carrosses adornades de manera especial.

Milers d'infants sortiren al carrer tot i el fred per poder veure de ben a prop els Màgics. Aquests en molts de casos els duien personalment els regals a casa un pic acabada la colcada, una iniciativa molt freqüent a la Part Forana i en la qual Pollença participava per primera vegada.

Quant a les cavalcades de la zona, destacà per la seva vistositat la d'Alcúdia. Els Màgics arriben al Port i des d'allà recorren a peu la primera línia, envoltats pels més petits. A Muro, amb mitja dotzena de carruatges engalanats per a l'ocasió, sempre hi ha sorpreses. Enguany ses Majestats d'Orient arribaren amb galeres, amb cavalls.

A Inca els petits esperaven ansiosos que els Màgics passassin la zona per a vianants. No hi hagué sorpreses i acabaren sense incidents el recorregut tradicional. Entre les novetats d'aquesta edició als pobles del Raiguer, s'ha de ressenyar també el Betlem vivent que per primer pic es pogué veure a Biniali després de la desfilada. Així mateix, a Sencelles s'amenitzà la festa amb molts de focs artificials i amb les quatre carrosses més grosses de la seva història.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris