cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Ses Tres Majestats d'Orient ja són aquí

Els Reis, amb un ampli seguici de patges tornen a Mallorca per repartir regals entre els infants

ALARÓ. Els Tres Màgics saludaran els més petits a la plaça de la Vila a partir de les 18.00 hores.

ALCÚDIA. A les 18.15 hores arriben al Port. Després de saludar els infants, partiran cap a Alcúdia per adorar Jesús infant a les 20.00 hores.

ALGAIDA. A les 19.00 hores els Reis arribaran a la plaça per saludar els infants.

ANDRATX. A les 18.30 surten del carrer Joan Carles I cap a l'església. A Son Mas dirigiran unes paraules als infants.

ARIANY. L'església serà el punt de trobada amb ses Majestats a les 20.30. Després d'adorar Jesús infant repartiran els presents.

ARTÀ. Els patges de ses Majestats anuncien que tenen prevista la seva arribada a les 19.30. Entraran pel carrer Ciutat.

BANYALBUFAR. Els Reis arribaran a les 19.00 hores a la plaça de l'Església. Enguany duen molts de regals.

BINISSALEM. A les 18.00 els Reis surten de l'escola per recórrer els carrers del poble. Arribaran a la plaça devers les 22.00 hores i hi repartiran els presents.

BÚGER. El municipi rebrà la seva visita devers les 19.00 hores. Enguany vénen carregats.

BUNYOLA. A les 18.30 arriben amb tren ses tres Majestats d'Orient.

CALVIÀ. Ses Majestats d'Orient arribaran a la localitat de Calvià a les 18.30. A les 17.00 hores arribaran a Santa Ponça. A les 18 al Toro i es Capdellà.

CAMPANET. La plaça Major serà el punt de trobada dels infants amb ses Majestats a les 19.30 hores.

CAMPOS. Avui vespre, a les 20.00 hores és prevista l'arribada dels Reis mags a la plaça Major. La comitiva partirà en processó de la zona de sa Creu, pel carrer Nou, fins a l'església.

CAPDEPERA. A les 18.00 hores al moll de Cala Rajada arriben per mar els tres Reis Mags, que després de saludar els infants partiran en direcció al poble. L'arribada serà a les 19.30 hores.

CONSELL. El poble serà visitat per ses Majestats a les 19.00 hores.

COSTITX. Devers les 19.30 hores arribaran ses tres Majestats per saludar els infants del poble. Enguany duen molts de presents.

DEIÀ. Els tres Reis Mags baixaran de la muntanya a les 19.30 hores per adorar l'infant Jesús i per repartir molts de regals als infants del poble.

ESPORLES. A les 18.00 hores arriba al poble la colcada dels Reis d'Orient per adorar l'infant Jesús i per dirigir unes paraules al poble. Després els seus patges repartiran els regals demanats.

ESTELLENCS. El Bon Jesús i tots els infants del poble rebran avui la visita de ses tres Majestats d'Orient, que després d'un llarg viatge tenen prevista la seva arribada devers les 19.00 hores.

FELANITX. A Portocolom, a les 17.45 hi arriben els Tres Mags amb un gran seguici de patges i amb els regals per als infants. A Felanitx, l'arribada serà a les 19.30 hores.

FORNALUTX. \132 Carregats de regals arriben les tres Majestats d'Orient. Es preveu que visitin el poble a partir de les 19.00 hores, encara que la festa començarà una mica abans.

INCA. A les 18.00 hores ses tres Majestats d'Orient arribaran a Crist Rei per saludar els infants. Devers les 20.15 tenen previst fer-los un parlament per demanar-los que enguany tornin a fer bonda.

LLOSETA. A les 18.30 hores arriben ses tres Majestats amb tren per dirigir-se a la plaça de l'Església, on després d'adorar Jesús infant repartiran els presents allà mateix.

LLUBÍ. Ses Majestats començaran el seu recorregut a partir de les 18.00 hores pels carrers del poble en direcció a l'església, on retran tribut al nin Jesús mentre el seu seguici de patges comença a repartir els regals.

LLUCMAJOR. \132 Muntats en els seus cavalls màgis, els tres Reis d'Orient arribaran al poble a les 19.30 hores. A l'Arenal ho faran a les 18.00 hores.

MANACOR. A les 19.00 hores faran la seva entrada els tres Reis a la ciutat, per l'avinguda del Parc en direcció a sa Bassa i a l'ajuntament, on dirigiran unes paraules als infants. També aniran a adorar Jesús infant.

MANCOR. Les 18.30 hores és, més o menys, el moment en què ses tres Majestats arribaran al poble per adorar l'infant Jesús. Enguany també han pensat en la resta de gent menuda del poble i els duen molts de presents perquè hi puguin jugar tot l'any.

MARIA. A partir de les 18.30 hores a la plaça del Pou hi arriben ses Majestats. Enguany passaran llista. Per tant, si voleu que l'any que ve us duguin regals hi heu de ser tots.

MARRATXÍ. Al Pont d'Inca, la concentració serà al Parc Mediterrani a les 18.30 hores, d'on partiran en itinerari fins a la parròquia de Sant Alonso. Sa Cabaneta rebrà la visita dels Reis a les 17.00 hores a l'església de Sant Marçal. En es Figueral els Reis arribaran amb tren a l'estació a les 19.00 hores per partir en comitiva pel poble i saludar els infants. Quant al Pla de na Tesa, arribaran passades les 19.30 a l'església, on adoraran l'infant Jesús i saludaran el poble. Per acabar, a Pòr

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris