nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Una gran colcada acompanyarà els Mags pels carrers de Palma

Després d'un llarg viatge els Reis Mags arribaran a les 19.00 hores a bord del vaixelRafel Verdera al port de Palma. Allà els esperarà una gran comitiva de fades i de personatges coneguts per tothom amb els quals, entre fum multicolor i màgic, recorreran alguns dels carrers més cèntrics.

En el transcurs del seu itinerari repartiran més de set tones de caramels i, per tant, es recomana que tots els infants es posin a primera fila. Enguany, la comitiva serà integrada per desset carroses temàtiques i per quatre grans carruatges estirats i carregats de sacs de regals amb les seves comparses respectives. Ara bé, en aquesta edició no hi faltarà tampoc el carbó, motiu pel qual ses tres Majestats d'orient demanen que els infants encara facin més bonda que l'any passat.

S'ha de recordar als pares que la cavalcada obliga a restringir de manera parcial el trànsit als carrers pels quals passarà la comitiva. Els talls de circulació seran entre les 18.30 i les 21.30 hores i a mesura que la gran cavalcada reial avanci.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris