nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Les juguetes més cercades de l'any

A.ESTABEN. Palma.
Els pares i infants més endarrerits varen aprofitar el dia d'ahir per ultimar els seus encàrrecs de juguetes a Ses Majestats d'Orient, amb la seguretat que encara es troben en venda alguns de les més sol·licitades pels petits de la casa. Aquesta fou la imatge que, entre molts altres establiments, oferia ahir la quarta planta dels grans magatzems El Corte Inglés de Jaume III, que es va omplir de clients, escena que segur que es repetirà avui, ja que serà obert.

El responsable de la secció, José Luis Moreno, i el seu equip van estar desbordats, i és que curiosament a Palma molta gent acut gairebé al final de la campanya de Reis a realitzar els seus encàrrecs de juguetes.

Moreno va assenyalar que «els Reis Mags seran enguany molt esplèndids. Les juguetes més publicitades les hem hagudes de reposar diverses vegades, però tot i així algunes es van esgotar gairebé al principi de la campanya. Entre les més sol·licitades s'hi troben els punys de Hulk, trampes d'Spiderman i l'aeroport de Play Mobil.

La línia Disney ha funcionat molt bé, tant per a nins com per a nines. Per a aquestes han causat furor la col·lecció de princeses. És a dir, els packs de la Ventafocs, Blancaneus, La bella i la bèstia, i la sireneta Ariel. El grup de Blancaneus i els set nans es va exhaurir aviat, però no la carcassa que forma la casa, malgrat el seu volum. El primer present a esgotar-se va ser el rostre-cap de la Bratz maquillatges, mentre que el més demanat amb diferència fou el moix Kitty, sobretot el de pèl blanc.

Per als nadons, infants i també joves en general els peluixos han tingut molta demanda, principalment la col·lecció de Disney i els goril·les.

Els encàrrecs de jocs recreatius han anat enguany a l'alça. Esgotat i reposat, El Corte Inglés encara tenia ahir el Cranium. El segueixen el de Cuéntame, espècie de trivial amb preguntes situades entre l'època dels anys seixanta i setanta. El de Pasapalabra electrònic literalment va desaparèixer, però els queda el Pasapalabra clàssic.

Enguany els Reis hauran hagut de fer un generós desemborsament per tenir contents els infants. Tot i que l'oferta per aquestes dates és d'una gran diversitat, les juguetes són cares. Entre l'ampla selecció de pepes, els preus més econòmics no baixen de trenta euros, per no parlar de jocs informàtics o l'encara avui tan demanada Play Station, que puja a més de 200 euros, o el joc de Terminator.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris