cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Ball fins altes hores i molta d'elegància

La zona del passeig Marítim de Palma va acollir la gran majoria dels noctàmbuls de Cap d'Any


L'any va començar amb una gran festa, després de les dotze campanades, que molts van finalitzar a altes hores del matí del primer dia de l'any. Focs artificials, coets, brindis, besades, xiulades de vehicles, sirenes de vaixells, telefonades... van mostrar l'explosió de joia i alegria en els primers minuts de 2004. Un any que ha mostrat, en la seva primera nit, un excel·lent ambient en carrers i llocs, on la música i les begudes rebien milers de noctàmbuls disposats a passar una inoblidable nit de Cap d'Any.

El principal «aparador» de Palma, el Passeig Marítim, va ser el reflex d'aquest ambient que va recordar, als més veterans, les millors marxes de Mallorca. Amb elegants abillaments, els homes principalment de vestit fosc i les dones entre el vermell, negre i daurats, lluïen sexis i atrevits vestits, potser massa escotats o frescs per a una temperatura hivernal que va fregar, a les dues de la matinada els 6 graus.

Les principals discoteques: Tito's, Pachá, Zarabanda, Caramelo, Art Decó, Mar Salada i Ib's, van registrar un bon ambient durant tota la nit. Els pubs i bars de la zona van tenir un ritme de treball ascendent fins a gairebé l'hora de tancament: Farándula, Ave Cessar, Mira Blau, La Bolsa, Salero.... Fins i tot els «amics» del botelló, malgrat el fred, es van reunir fidels al seu pressupost econòmic, deixant l'entorn de la zona més semblant a un abocador que a un passeig marítim. L'entrada a discoteques, amb cotilló, regals, actuacions musicals, shows, etc., no va tenir preus excessivament elevats amb motiu de la festivitat, entre 15 i 30 euros, aproximadament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris