nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

El vaixell italià «Costa Fortuna», el major creuer d'Europa, visita Palma en el seu viatge inaugural


ECosta Fortuna, el vaixell de creuers més gran d'Europa i de tots els que han visitat mai el port de Palma, va arribar ahir a Mallorca en viatge inaugural. Concebut com un nostàlgic memorial dedicat a la història dels grans transatlàntics italians, els seus interiors, plens de maquetes, murals i plafons amb pintures al·legòriques, recreen l'atmosfera i el glamour dels anys daurats de les comunicacions marítimes. Un somni digne de la màgia de Federico Fellini, que transporta el passatger a una altra dimensió en el temps.

La seva visita va ser celebrada amb un intercanvi d'obsequis entre el president de l'Autoritat Portuària, Joan Verger, el director de Baleares Consignatarios, Tito Senna, i el capità Mario Palombo. Costa Crociere, de la mà de Carnival, culmina per ara amb aquesta nau almirall el seu projecte de modernització, iniciat el 1990 i que ja suma una flota de deu unitats.

ECosta Fortuna, obra de les prestigioses drassanes italianes Fincantieri de Gènova i de l'onírica imaginació del decorador Joe Farcus, bat la marca de les 100.000 tones de registre i fa 272 metres d'eslora per 35 de mànega i 66 d'alçada. Una colossal estructura de dotze cobertes amb 464 camarots i 58 suites amb capacitat per a 3.470 passatgers i 1.030 tripulants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris