algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els vins de Balears es guanyen els paladars dels més exigents enòlegs

Els cellerers de la nostra terra van presentar els seus vins a Madrid

IVAN TERRASA. Palma.
Fou un acte impregnat d'aroma i colors, en el qual els vins de Balears es van guanyar, jutjant per comentaris i gests, els paladars dels més erudits enòlegs de la capital del regne. Amb la subvenció del Govern, en el luxós hotel Vila Magna de Madrid, es van ajuntar ahir els cellerers més importants de la nostra terra, amb els seus nous vins i altres que ja els han obert un nom en el panorama nacional i a l'estranger, especialment a Alemanya.

Armer i Adrover, Can Vidalet, Castell Miquel, Ribas, José L. Ferrer Franja Roja, Macià Batle, Can Majoral, Can Maymó, Can Rich de Buscatell, Son Bordils, Jaume de Puntiró, Sa Cova, Miquel Gelabert, Nadal, Toni Gelabert, Miquel Oliver i Pere Seda van ser els cellers de Balears que van ser ahir presents en una mostra. Miquel Gelabert, el més guardonat de tots els presents després dels seus èxits en les tres darreres edicions del Saló Internacional del Vi, comentava que «ara els vins de Mallorca comencen a veure la llum, però ha costat molt arribar fins aquí». Pep Coll, de Finca Son Bordils, reclamava més unió entre els cellerers de les Illes, per fer front comú i tenir més possibilitats d'entrar en la primera línia del mercat nacional. Cosa en la qual Juan Sastre, de José L. Ferrer, estava d'acord, mentre desenes de visitants s'amuntegaven en els seus estands per preguntar-li «pel famós Franja Vermella».

Entre tots hi va haver unanimitat que aquests actes són imprescindibles per tal de fer el salt definitiu i competir amb els cellers més reverenciats del país. «Amb els nostres vins podem anar amb el cap ben alt pertot, i molt tranquils als tasts a cegues, en els quals més d'una vegada donam la sorpresa, que ja no ho és tant», coincidien a dir el nombrós grup de cellerers mallorquins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris