algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

La Cope guardona els populars de l'any

L'emissora reuní 300 persones al Poble Espanyol en ocasió de la XIV edició dels premis

J.N.Palma.
L'emissora radiofònica Cope entregà ahir vespre els seus guardons durant un sopar de gala que reuní unes tres-centes persones al Poble Espanyol. Enguany s'arribà a la XIV edició dels premis i hi tingué un especial relleu l'absència del bisbe Teodor Úbeda. En el decurs de la gala s'avançà que l'any que ve s'entregarà un premi amb el seu nom. El guardó servirà per reconèixer «una personalitat que, sense haver nascut a Mallorca, sempre treballà per mantenir i difondre els valors i signes d'identitat de la nostra terra».

En reconeixement a la seva memòria, l'emissora lliurà als assistents un vídeo recordatori de la feina desenvolupada pel prelat, finat enguany. Del treball se'n veieren uns minuts, després que la gala s'iniciàs amb l'actuació musical de Rosa de Lima. La intèrpret entonà el cèlebre tema Memory de Barbra Streisand.

Així mateix, en el decurs de la vetlada els parlaments realitzats pel president del Govern, Jaume Matas, l'administrador diocesà, Andreu Genovart, i el director de l'emissora, Xavier Bonet, tingueren present la feina desenvolupada pel difunt Teodor Úbeda.

Els distingits ahir vespre amb les «P» de populars de l'any foren la Biblioteca de la Fundació Bartomeu March; el conegut periodista del temps Joan Barceló i Bauzà; l'esportista Elena Gómez Servera; la productora cinematogràfica Palma Pictures, ja que celebra enguany el seu desè aniversari, i Josep Estelrich i Costa, fundador de la Residència de Sant Pere a l'antic seminari per a estudiants i obrers immigrants, com també el grup excursionista Estol Vidalba.

Entre les personalitats confirmades al sopar, a més del president Jaume Matas, hi havia el president del Parlamet, Pere Rotger; la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Dolça Mulet; la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs; representants de les principals patronals, del món sindical, de l'empresariat, dels mitjans de comunicació, la publicitat i altres sectors de la societat illenca.

El menú que es va servir enguany va consistir en medallons de paté de salmó amb salsa de créixens, tournedó amb gírgoles i salsa d'alls tendres i copa de gelat de formatge amb salsa d'albercoc. Tot s'acompanyà amb vins mallorquins procedents dels cellers Ferrer. La vetlada va transcórrer de manera molt animada fins ben avançada la nit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris