algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El matrimoni del príncep i Letizia serà el dia 22 de maig a les dotze

Un portaveu de la Casa Reial va confirmar ahir la notícia als mitjans

El casament del príncep d'Astúries amb la seva promesa, Letizia Ortiz Rocasolano, tindrà lloc dia 22 de maig, segons va informar un portaveu de la Casa del Rei. L'enllaç matrimonial, com es va anunciar quan es va fer públic el compromís, se celebrarà a la catedral de Nuestra Señora de la Almudena, a Madrid, i l'hora ha quedat fixada per a les 12 del migdia.

A la determinació de la data s'ha pogut arribar després de realitzar nombrosos contactes i consultes amb les diferents institucions civils i religioses, va indicar el portaveu. Per concretar el dia en el qual tindrà lloc l'enllaç matrimonial, va afegir, ha calgut coordinar diverses agendes d'activitats, tenir en compte molts diversos esdeveniments fixats amb antelació, i fer compatibles els compromisos de diferents institucions i autoritats.

El passat dia 1 de novembre la Casa del Rei va efectuar l'anunci oficial del compromís matrimonial de Felipe i Letizia mitjançant un comunicat. Cinc dies mes tard, el príncep d'Astúries, va formalitzar en persona el seu compromís matrimonial amb Letizia, en un acte públic en el qual ambdós es van veure protegits per tota la Família Reial i la família de la novia.

En aquell acte oficial de petició de mà, dut a terme al Palau Reial del Pardo, la parella va comparèixer en una multitudinària sessió fotogràfica, i davant dels periodistes assistents ambdós van mantenir una distesa conversa. El casament té com a principal significat, segons va afirmar llavors Felip, «la continuïtat», ja que «permet donar la possibilitat d'una baula més a la cadena de la dinastia» espanyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris