cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Les Diabèticas revolucionen la sanitat pública

El grup posarà per Nadal un punt còmic als hospitals amb 'Urgensias'


Amb el títoUrgensias es presenta la darrera comèdia teatral de Diabeticas Aceleradas i Tomeu Cañellas. L'obra, novena en la trajectòria de la companyia mallorquina, s'estrenarà dia devuit de desembre a la Sala Mozart de l'Auditòrium de Palma.

En aquesta ocasió el grup, compost per Joan Bauça, Pep Noguera i Pepa Charro, es veu ampliat amb la presència dels reconeguts actors Santi Celaya i Jaume Sastre, que, segons Bauçà, «són idonis per fer feina amb les Diabèticas».

Així, els cinc actors interpretaran els setze metges i pacients que coincideixen a un centre sanitari «ubicat a Son Cas Capiscol Vell». Infermera, psiquiatra, metge atractiu, immigrant picapedrer típic de les reformes sempre presents als centres de Salut, i els pacients més atípics. Tot un grup d'ingredients que fan d'aquest ambulatori, «el més delirant i, a la vegada, representatiu dels que ens trobam cada dia al carrer Així mateix, i donada la rellevància del personatge, Pep Noguera afegeix «Letizia hi serà present, d'una o altra forma, però no podem avançar si en cos o via telèfon». Per altra banda, les diabètiques recuperen les seves ja conegudes «matanceres», «que en aquesta ocasió estan malaltes i van al Pac».

Els integrants de Diabéticas Aceleradas es posaren a disposició del Consell de Mallorca perquè, «tot i haver estat sempre vetats al Teatre Principal, ens agradaria reestrenar-lo, quan la remodelació que el té tancat durant fa tant de temps, hagi acabat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris