algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Quaranta estudiosos debaten a Palma sobre el llegat de Moll

J.N.Palma.
Més de quaranta experts en la vida i l'obra de Francesc de Borja Moll es reuneixen des d'avui i fins divendres a Palma en el Congrés Internacional dedicat al filòleg menorquí.

El cicle té com a seus el Centre de Cultura Sa Nostra, l'Estudi General Lul·lià i la Societat Arqueològica Lul·liana de Palma.

A més d'estudiosos de Moll, hi seran presents especialistes en lingüística catalana dels segles XIX i XX que pertanyen a diferents universitats europees.

El congrés és organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la UIB i per la Càtedra Alcover Moll Villangómez. La conferència inaugural serà impartida a les dotze del migdia a Sa Nostra pel doctor Antoni Maria Badia i Margarit. A més d'aquesta ponència, del programa d'actes previst per avui en sobresurt, a les set de l'horabaixa, la presentació del primer volum de l'obra completa de Moll. A l'acte hi és prevista l'assistència de Pilar Perea, curadora del llibre, l'editor Francesc Moll i el director general de Política Lingüísica, Miquel Melià.

El volum aplega les dues obres autobiogràfiques del filòleg, Els meus primers trenta anys i Els altres quaranta anys, i uns apèndixs inèdits que havien de servir per redactar el tercer volum d'aquestes memòries, irònicament titulades Els meus penúltims trenta anys i que no enllestí mai.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris