cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

El Principal inicia els actes per commemorar els vint anys del Cor

Set cantadors fundadors foren homenatjats amb insígnies de plata

J.N./J.C.Palma.
La Fundació Teatre Principal inicià ahir vespre els actes en commemoració del vintè aniversari del Cor de l'entitat. L'esdeveniment serví per atorgar insígnies de plata a set cantadors fundadors del Cor que, d'ençà i de manera ininterrompuda, formen part del conjunt vocal.

Ells són Ana Moreira, Maria Perelló, Xisco Ramos, Maria Sampol, Jaume Llull, Isabel Marín i Jacoba Mayol. En representació dels set homenatjats, aquesta darrera es dirigí al centenar de persones assistents a la celebració i, amb gran emoció, recordà anècdotes que fan part de la història del Cor del Principal. Així mateix, demanà la reobertura l'abans possible del teatre, actualment «un escenari mut de les nostres vivències», digué.

La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; la consellera de Cultura, Dolça Mulet i el gerent de la Fundació, Gabriel Coll, presidiren l'acte per donar tot el seu suport perquè aquesta institució continuï la progressió cap endavant i assoleixi tants d'èxits i professionalitat com ha aconseguit en els darrers anys.

El director dels diferents Cors del Principal, Francesc Bonnín, va fer incidència en l'evolució realitzada des dels seus orígens i es referí al Cor com «un viver de cultura». Entre d'altres personalitats, eren a l'acte els també històrics Xerafí Giscafré i Rafel Nadal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris