cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

El Govern de Balears augmenta un 20% la despesa per a Marivent

El pressupost d'enguany pujarà fins a un total de 1.143.434 euros

El Govern de les Illes Balears destinarà el 2004 un 20% més de pressupost al manteniment i conservació del palaus de Marivent i de Son Vent. Així ho va explicar ahir la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Rosa Estaràs, qui va atribuir aquest augment a la despesa de personal de Son Vent, la casa de vacances del príncep Felip de Borbó.

Així, l'Executiu autonòmic dedicarà al complex residencial un total d'1.143.434 euros, mentre que durant el 2003 la quantitat consignada per l'Executiu per al mateix concepte era de 952.702 euros. El principal increment de la partida presssupostària fa referència a l'àrea de personal, que passa de tenir 283.000 euros enguany als 508.000 que es gastarà el Govern durant l'any que ve en la mateixa partida.

De totes maneres, la vicepresidenta del Govern no va explicar en cap cas a què es devien aquests increments, ni si estaven relacionats de manera directa amb l'enllaç del príncep Felip amb la periodista Letizia Ortiz.

D'altra banda, les revistes del cor d'aquesta setmana diuen que va ser Felip qui va provocar la primera cita amb la que avui és la seva promesa, Letizia. També expliquen que ella el va rebutjar en quatre ocasions. El cert és que el conte reial és ja una realitat i les revistes del cor no fan més que omplir les seves pàgines per explicar-ho tot, o quasi tot, sobre la futura reina d'Espanya. Les fotos del seu àlbum familiar s'intercalen en totes les publicacions amb les instantànies més recents.

Unes publicacions expliquen com des de l'EGB Letizia ja destacava entre els seus companys -cursant setè va escriure el seu primer guió per a un programa infantil de la ràdio. A més, destaquen la bellesa de la pròxima princesa d'Astúries, que de petita era una al·lota molt rossa -igual que el príncep- i molt somrient. Els seus dots com a ballarina a més de la seva passió pels animals i la seva lluita per arribar a ser la millor en la seva professió com a periodista, són altres de les virtuts que se'n destaquen.

Les revistes del paper couché també recalquen el seu caràcter temperamental -no oblidem la seva ja immortalitzada frase «deixa'm acabar» al seu promès, el dia de la petició de mà- i com, sent Felip qui va provocar la primera cita amb la jove, aquesta el va rebutjar quatre vegades amb un «avui no puc, millor quedam un altre dia», just quan estava trencant una relació de tres anys amb el seu company David Tejera.

Per altra banda, l'escriptor José Luis de Vilallonga, que acaba de publicar el quart volum i darrer de les seves memòries, ha dit en una entrevista que l'elecció de Letizia Ortiz com a futura esposa del príncep Felip «beneficiarà la institució monàrquica». El príncep té ara amb Letizia Ortiz «una dona normal, que sap el que val un litre de llet i que baixa al carrer a comprar el diari, professionalment molt intel·ligent i que beneficiarà molt el príncep, perquè li farà viure una vida que pràcticament desconeix». «A més -afegeix- el príncep es casarà en certa manera amb la premsa, els amics de la seva dona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris