algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Estudi Zero homenatja Moll amb una antologia de rondalles al Teatre Sans

Estudi Zero Teatre ret homenatge a la memòria del filòleg Francesc de Borja Moll en el seu nou espectacle. El muntatge es presenta sota el títol de Bon viatge faci la cadernera i consisteix en una antològica integrada per les rondalles que el grup de teatre ja havia interpretat en anteriors ocasions i a les quals se n'afegeixen altres de noves. L'obra es podrà veure fins al dia trenta d'aquest mes al Teatre Sans de Palma.

La història parteix de L'amor de les tres taronges i del seu protagonista, en Bernardet. Després, al llarg de la narració, van sorgint «els personatges més característics de les rondalles, des dels dimonis fins els gegants, sense oblidar els homonets i les donetes de colzada, etcètera», explicà Pere Maria Mestre, director de la peça.

«Mesclam l'actualitat amb el que és clàssic per arribar a tothom». D'aquesta manera, durant la funció, les rondalles «s'entremesclen» passant d'una a una altra sense que la representació s'aturi.

L'obra es complementa amb la música dels xeremiers de la Calatrava i està interpretada per Mònica Fiol, Maria Rosselló, Joan Francesc Barceló i Tomeu Blanch. Amb aquest muntatge d'Estudi Zero, el Cafè Teatre Sans comença a celebrar el seu vintè aniversari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris