algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Els nous realitzadors centraran el primer MFA Planet Europe

Un festival destinat «als joves cineastes que volen començar a despuntar al món del cel·luloide». El MFA Planet Short Film Festival neix, segons Mercè Rigo, coordinadora del certamen, amb la intenció de convertir-se en un punt de referència per a aquells directors que «volen llançar la seva carrera» a través dels curts. L'esdeveniment se celebrarà del 25 al 28 de març de 2004.

La idea va néixer fa deu mesos. En aquell temps, Philip Rogan, director del MFA Planet Europe, es trobava a Mallorca de vacances. Després de comprovar la multitud de canals de televisió locals existents, va decidir que l'Illa seria «un bon lloc» per fer un festival de curtmetratges.

Després, es va posar en contacte amb diversos organismes privats i amb M7, qui emetrà les peces que participin en el concurs. «Volíem que els curts poguessin veure's a la petita pantalla per donar una major difusió a l'esdeveniment», segons Rigo. Els cines Renoir i el Centre de Cultura Sa Nostra acolliran les projeccions. «Emprarem diverses localitzacions perquè els assistents de fora de l'Illa coneguin Palma». Un altre dels objectius de l'esdeveniment és, precisament, «promocionar la Mallorca més cultural i no tan turística», en paraules del director. El certamen està destinat a «estudiants que hagin cursat estudis de cine o que n'estiguin cursant i també a aquelles persones que hagin realitzat algun curs o taller».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris