algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

L'Institut Ramon Llull ja té enllestit el seu estand per a la fira de Guadalajara

Servirà per presentar el programa que es desenvoluparà a Mèxic en el 2004

59332

Imatge de l'estand de l'Institut Ramon Llull per a la fira de Guadalajara 2003 que ha estat dissenyat per Esfera.


L'Institut Ramon Llull ja té enllestit l'estand que presentarà enguany a la fira internacional del llibre de Guadalajara per tal de presentar la cultura catalana, que el 2004 serà la convidada d'honor d'aquest esdeveniment.

L'estand ha estat dissenyat per l'empresa Esfera i vol «oferir una àmplia mostra de la cultura de Catalunya, les Illes Balears i els altres territoris de parla catalana, la seva indústria editorial, la llengua comuna, així com informació sobre els objectius i activitats de l'Institut».

En els diferents plafons es poden veure creadors plàstics com Miquel Barceló i artistes molt vinculats a Mallorca com Joan Miró. Així mateix, escriptors i cantants ocuparan la resta de la decoració de la zona que ocuparà la delegació de l'Institut Ramon Llull a Guadalajara.

El diumenge 7 de desembre, els organitzadors de la Fira han convocat l'acte de presentació de la cultura catalana com a convidada d'honor del 2004 i hi assistirà el conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Vilajoana, així com el director de l'Institut Joan Maria Pujals. Per part de la Fira Internacional del Llibre, està prevista la participació del seu president, Raúl Padilla, i la directora, Nubia Macías, entre d'altres personalitats. La Fira Internacional del Llibre de Guadalajara va escollir el passat mes de març la Cultura Catalana com a convidada d'honor de l'any que ve després d'avaluar la proposta presentada per l'Institut Ramon Llull en «considerar-la d'una gran solidesa tant en l'aspecte editorial com en el cultural».

Enguany el Québec és el país convidat a la Fira Internacional. El seu programa preveu la presència de 42 autors i el llançament de 25 títols traduïts al castellà que seran presentats a Guadalajara per una dotzena d'editors. A més, es donarà a conéixer el conjunt de l'oferta cultural i artística del Québec, amb 18 projectes que reuneixen uns 200 artistes, i que inclouen el circ, la música, la fotografia i les arts visuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris