algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El llibre de l'exmarit de Letizia du camí de convertir-se en 'best seller'

Alonso Guerrero conta el fracàs en una relació sentimental

Tots els exemplars de la novel·la El hombre abreviado, l'autor del qual és Alonso Guerrero Pérez, l'exmarit de Letizia Ortiz, s'han esgotat a Madrid i Extremadura des que es va anunciar el compromís entre la periodista i el príncep d'Astúries. Segons un responsable de la Casa del Llibre de Madrid, única llibreria de la ciutat que disposava de la novel·la a les seves prestatgeries, ja han estat encarregats cent nous exemplars.

Aquest llibre conta l'experiència d'un personatge de ficció que narra el fracàs amb la seva parella. Sembla que va ser escrit abans de la ruptura de l'autor amb Letizia Ortiz.

En total, la Casa del Llibre tenia quinze exemplars de la novel·la, publicada el 1998 per Editora Regional d'Extremadura. Davant de la venda de la novel·la i la forta demanda de lectors que acudeixen a la llibreria a reclamar un exemplar, la Casa del Llibre ha encarregat el centenar de còpies.

D'altra banda, segons Editora Regional d'Extremadura, els darrers 50 exemplars del llibre es distribuïren dilluns, primer dia feiner després de l'anunci de les noces.

El hombre abreviado és impossible de trobar en llibreries d'Extremadura, d'on és oriünd l'autor.

La nmovel·la té 56 pàgines amb enquadernació rústica a la venda per 3'61 euros. Editora Regional d'Extremadura és una editorial que figura com organisme oficial de l'Administració Autonòmica.

Tanmateix, aquest no és l'únic llibre publicat per Alonso Guerrero. L'editoral De La Luna Libros va publicar el 1999 Final de milenio en Madrid, un llibre de 117 pàgines al preu de 9'62 euros. Són tretze relats en què l'autor, segons la pàgina web de l'editorial, ofereix una visió d'«un Madrid ple de misèries i amb un vast latifundi cultural que atrapa una sèrie de personatges, alguns anònims, d'altres famosos, però tots cercant on agafar-se «per sortir d'aquest món asfixiant».

De La Luna Libros, amb seu a Mèrida, en va fer una primera edició de mil exemplars. Fonts de l'editorial declararen que des de l'anunci del compromís matrimonial han distribuït un centenar d'exemplars per tot Espanya i que ho continuaran fent amb el mig miler que encara posseeixen. A més, s'han posat en contacte amb l'autor, qui ha donat l'autorització perquè s'encarreguin més llibres si s'exhaureix l'edició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris