algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

La familia de Letizia afirma que el compromís l'omple de goig i felicitat

El pare i avis paterns de la nuvia coneixen per la seva professió a la familia reial

El pare de Letizia, Jesús Ortiz, afirmà ahir que la notícia del compromís del príncep amb la seva filla l'«omple de felicitat» i és «ilusionant, com a mínim».

En declaracions a Tele 5, manifestà que no li dol que abandoni la professió ja que «quan un estima i està criant els fills (...) pel que lluita és per la seva felicitat. Amb Letizia i amb les meves altres filles intentarem que tinguesin la professió que els agradàs i que progressàssin en elles».

El pare de la futura dona del príncep la va descriure com afectuosa, entregada, perfeccionista, aficionada a tot el que tengui a veure amb la cultura i la literatura. «És una lectora empedernida», afegí.

El pare de Letizia coneixia de feia pocs dies el compromís de la parella i no es va mostrar preocupat pel futur de la seva filla, assegurant «és molt responsable i realment té un cap ben moblat».

El sogre de Felip de Borbó ja coneix el príncep. Ambdós coincidiren per primera vegada fa molts anys quan Jesús Ortiz treballa a la ràdio a Oviedo. En concret fou retrasmetent els Premis Príncep d'Astúries i indicà que assistí «emocionat» al seu primer discurs oficial.

També per motius de treball, la padrina periodista de Letizia, Menchu Alvarez del Valle, conegué al rei Joan Carles. En una entrevista publicada fa temps a La nueva España, la padrina paterna de Letizia explicava que un dels moments més angustiosos de la seva carrera radiofònica fou per culpa del rei. Era una de les locutores més populars de la ràdio a Astúries entre els anys 50 i 80 i havia de retrasmetre en directe la primera visita oficial dels reis al Principat per a tota Espanya. La comitiva va patir un retard i ella hagué d'improvitzar vint minuts. Segons ressenya, a la mateixa visita, hores després, Joan Carles «va desaparèixer en un moment de la cerimònia; de sobte vaig sentir que me tocaven l'esptalla, em vaig tornar un segon, vaig veure una cara coneguda i vaig dir: Què hi ha, oh?. Era el Rei, que l'endemà em va saludar pel meu nom», assenyalà. La padrina, ja retirada d'aquests avatars, resideix amb el seu espós, José Luis, a un «horreo» del llogaret de Sardeu, Ribadesella. I el cert és que el matrimoni es veiè desbordat i pels periodistes. Encara així, sortí un moment a manifestar l'emoció i la felicitat de la família per l'esdeveniment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris