algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Prop de 1.200 escolars desfilen per Inca en una Rueta plena de color

Els infants lluïren les seves disfresses en les comparses dels col·legis


Devers 1.200 infants es passejaren ahir al capvespre pels carrers principals de la ciutat d'Inca en la tradicionals desfilada de la Rueta. Les escoles i les escoletes de la ciutat organitzaren acolorides comparses en les quals els petits alumnes gaudiren de saludar el públic present en al carrer, sobretot pares i gent gran. La temàtica de les comparses era d'allò més tradicional, amb molts d'infants disfressats d'animals, pallassos o flors, si bé destacaren les dedicades a Elvis Presley i als envasos reciclats.

Els grups desfilaven perfectament organitzats i els professors posaven molt d'esment a vigilar els alumnes. En concret, hi participaren: Escoleta Menuts, AMPA Sol Ixent, Guarderia Món Petit, col·legi de Sant Vicenç de Paül, col·legi de Sant Vicenç de Paül de Crist Rei, Apima del col·legi Llevant, col·legi de La Salle, APA del col·legi Sant Tomàs d'Aquino, col·legi del Beat Ramon Llull, APA del col·legi públic Ponent i Residència Miquel Mir.

Sota l'amenaça de la pluja, la Rueta va passar, des de la plaça de la Quartera, pels carrers Bisbe Llompart, Comerç, plaça d'Espanya, carrer Major, plaça de Santa Maria la Major, carrer de la Sirena, plaça d'Orient i Bartomeu Coc fins a arribar a la plaça del Bestiar, on l'Associació de Comerciants d'Inca havia organitzat un festival infantil amb l'actuació del grup Cucorba. S'havien preparat regals per a tots els nins i les nines que anassin disfressats.

Amb la Rueta d'ahir, la ciutat d'Inca començà a viure de veritat les festes de Carnaval, perquè la desfilada amb música de dimarts va resultar massa deslluïda a causa de la pluja. Per acabar, s'ha de recordar que les celebracions de Carnaval continuaran avui amb un gran ball al mercat cobert i dissabte amb la Rua.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris