algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Misericòrdia acull la inauguració de la mostra sobre el Crist de la Sang

La Sang, tradició i devoció és el títol de la mostra que sobre el culte a aquesta imatge a Mallorca fou inaugurada ahir a la capella de la Misericòrdia, amb la presència de Maria Antònia Vadell, artífex de la mostra, i d'altres representants del món de la cultura i de la religió de Mallorca. L'exposició sorgí arran de l'atac que patí la imatge d'aquest crist de l'església de l'Anunciació de Palma.

En aquest sentit, es poden observar a la capella del centre de cultura peces procedents de diferents parts de l'Illa que han estat deixades per la diòcesi. Així, s'hi exposa una imatge del Crist crucificat del segle XIV procedent del convent de Sant Bartomeu d'Inca, una imatge del Crist de la Sang de Muro, un pas de processó de Sóller o diferents peces procedents de Felanitx.

La peça estrella de la mostra és la primera imatge del Sant Crist de la Sang, que data del segle XVI i que podria sortir a la processó si la imatge que fou destrossada el passat setembre no és restaurada a temps. L'exposició es completa amb vestimenta processional, textos, pintures i fotografies procedents de col·leccions públiques i privades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris