nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Palma es prepara per viure les cites ineludibles del Carnestoltes

La Rua i la Rueta 2003 foren presentades ahir al Casal Solleric

Mallorca respira i viu ambient de Carnestoltes, i aquest cap de setmana, si el mal temps no ho evita, n'arriba el plat fort amb la celebració, diumenge, de les tradicionals Rua i Rueta de Palma.

Les dues desfilades foren presentades ahir al Casal Solleric per la tinent de batle de Cultura, Carme Feliu i pel regidor d'Educació i Joventut, Jordi Llabrés, acompanyats per Ana del Sol i per Joan Parra, representants respectius de la Fundació Bartomeu March Servera i d'Eurocarnavales, col·laboradors de l'Ajuntament de Palma en l'organització.

La gran festa infantil de la Rueta començarà a les 10.30 hores i s'allargarà fins a les 14.00 hores. Amb un pressupost de 25.000 euros, la Rueta inclourà nombroses activitats d'oci i d'animació que prendran els carrers -Jaume III, plaça Joan Carles I, Passeig del Born, plaça de s'Ou, plaça de la Reina, Antoni Maura i l'Hort del Rei. Les activitats s'han organitzat amb la col·laboració dels cinc casals d'infants i joves de Palma.

Tres escenaris amb els seus grups d'animació corresponents -malabaristes, pallassos i titelles- donaran colorit a la festa i faran les delícies dels més petits. Tampoc no hi faltaran la passarel·la per lluir les disfresses, un karaoke, castells infables i ponis. L'horabaixa serà el torn de la Rua. Encara que el termini d'inscripció acaba divendres, ja s'hi han apuntat 12 carrosses i 26 comparses. La concentració dels participants serà al passeig Mallorca a partir de les 16.00 hores i la desfilada començarà a les 17.00. L'itinerari serà el mateix que l'any passat: avinguda Jaume III, plaça Joan Carles I i passeig del Born, per voltar la plaça de la Reina i repetir el camí en sentit invers.

El jurat concedirà 10 distincions repartides de la manera següent: la carrossa i la comparsa millors rebran un premi de 1.202 euros, els segons classificats cobraran 601 euros; els tercers, 300,5 euros; i els quarts i els cinquens, 150. La Rua i la Rueta provocaran modificacions circulatòries que afectaran els carrers esmentats de 08.00 a 15.00 i de 16.00 a 20.00 hores. En aquestes franges horàries, no s'hi podrà tampoc aparcar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris