algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Inca celebra l'inici de les festes de Carnaval amb una desfilada al so de cornetes i de tambors


La ciutat d'Inca ja es prepara per celebrar aquests dies les festes de Carnaval. Per anunciar-ne el programa i per convidar tots els veïns a participar-hi, ahir se'n va poder veure un primer acte, una desfilada dels capgrossos d'Inca i de la banda de tambors i cornetes Joventut d'Inca. El mal temps va deslluir una mica el recorregut pels carrers del centre de la localitat, però els sons dels tambors i les cornetes n'animaren uns quants a acostar-se als capgrossos, sobretot infansts.

Les festes de Carnaval començaran pròpiament demà, amb la desfilada dels més petits a la Rueta. Completat el recorregut, pels carrers principals, els infants podran fruir d'un festival infantil a la plaça del Bestiar organitzat per diverses entitats i associacions.

El vespre de divendres, hi haurà un gran ball de Carnaval al mercat cobert, i dissabte la Rua passarà pels carrers més cèntrics d'Inca amb la participació de la Unió Musical Inquera, la banda de tambors i cornetes Joventut Inca i diverses comparses. Les festes, que donen pas al començament de la Quaresma, acabaran dimarts amb l'Enterrament de la sardina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris