nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Diversitat i color a la Rua de Marratxí

Més de 600 participants, entre comparses, carrosses i disfresses individuals participaren en la desfilada

IOLANDA PERICÀS. Marratxí.
Un any més arriba el Carvaval i amb ell les típiques Rues. La de Marratxí, que tingué lloc ahir, congregà més de 600 persones, entre comparses, carrosses i disfresses individuals, que amb els seus vestits posaren color als carrers del municipi.

Poc després de les 16.30 hores començà la desfilada, mitja hora més tard del previst, i amb alguns problemes de desplaçament per part d'alguns dels participants, que tenien dificultats per pujar les pronunciades costes. Entre els participants de la rua, una de les primeres de l'Illa, es pogueren veure adhesius i pancartes contra la guerra d'Iraq.

Enguany la Rua de Marratxí es caracteritzà per la diversitat de les disfresses, que tractaren temes molt diferents, des deTaller de costura, que representava cabdells de fil i obriren la desfilada, fins les Serpentines balladores, el carnaval de Venècia, galletes Maria, boques gegantines o grans fregones.

Una de les carrosses que despertà més l'atenció dels espectadors i arrencà aplaudiments al seu pas fou Máis que nunca, que anava seguida per la comparsa La fuerza de la vida i que feia referència a la catàstrofe dePrestige.

L'Ajuntament decidí atorgar set premis, que es repartiren de la següent manera. El primer premi de 375 euros fou per les Serpentines balladores, mentre que el segon, amb 354, fou per la comparsa d'aviadors ciclistes Pedals air lines. Els 315 euros del tercer premi foren per aCarnavale di Venezia i el 285 del quart anaren a parar a la carrossa Mais que nunca. Els tres premis restants de 255, 225 i 195 euros foren per les comparses Per un bon somriure, Taller de costura i Reutilització i diversió per a un món millor, construït a base de retalls de Diari de Balears i Ultima Hora. El jurat concedí mencions a nou dels partipants en solitari i una menció especial i destacada a la Banda Municipal de Marratxí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris