nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Truc, torrada i castells inflables en l'aniversari de la Policia Local

El batle Fageda va assistir als actes i el bon temps acompanyà

S.B. Palma.
No se sabia qui eren més feliços, si els agents que jugaven a truc al bar, o els infants que feren de les seves en els castells de plàstic inflable que es va instal·lar al pati del quarter de Sant Ferran.

Amb aquestes activitats lúdiques continuaren ahir els actes de celebració del 151è aniversari de la policia local de Palma en els quals participà activament el batle Fageda, que formà parella de truc i desafià alguns dels agents. En el pati els infants varen passar-ho d'allò més bé durant el matí, en un dia gens fred. La circumstància climatològica havia preocupat molt el tinent de batle José Manuel Sierra, que veia perillar la jornada i molt especialment la torrada.

Sierra va explicar a Diari de Balears que «hem recuperat la festa des de fa dos anys. Si la Guàrdia Civil té el seu dia i també la Policia Nacional, la Policia Local no podia ser menys. Ahir (per despúsahir) férem els actes més oficials i avui (per ahir) ens hem divertit. Jo crec que jornades com aquestes ajuden a unir encara més els agents i a reforçar la imatge del cos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris