nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La música d'Steve Lacy i de Leslie Howard sonarà contra la leucèmia

La Fundació Dorothy & Jim Bird durà els intèrprets a Mallorca

ANTONI PLANAS.Palma.
El pianista Leslie Howard obrirà una sèrie de concerts que ha organitzat la Fundació Dorothy & Jim Bird a fi de recaptar fons per a la investigació en la lluita contra la leucèmia. El pintor Jim Bird ha creat l'entitat amb aquest objectiu, ja que va ser aquesta malaltia que l'estiu passat va posar fi a la vida de la seva esposa, Dorothy Carter. «La Fundació Dorothy & Jim Bird té un caràcter bàsicament cultural i seran d'aquest caire, les activitats que volem organitzar. No seran moltes, però totes amb artistes de primer nivell. Els doblers recaptats seran per al departament de Son Dureta que s'encarrega d'investigar aquesta malaltia», va afirmar el pintor.

Leslie Howard és un pianista i compositor de fama mundial que ha ofert concerts per tot el món i que ha tocat amb les millors orquestres i solistes. El seu concert, l'únic que farà a Espanya, serà el 5 d'abril a l'Auditori Sa Màniga de Cala Millor, amb un repertori basat en obres de Chopin. «Tots els recitals seran a Sa Màniga, ja que el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, ens cedeix el local. A més, els músics donaran els seus honoraris a la fundació», va assegurar Jim Bird.

A part de Howard, s'hi preveu la participació del saxofonista Steve Lacy, un dels més grans representants del jazz d'avantguarda. Per a aquest concert encara no hi ha cap data definida. Deixeble del mític Thelonius Monk, aquest saxo soprano va rebre un homenatge al Festival de Jazz de Sant Sebastià de 1997. «La resta de concerts encara l'estam negociant, ja que no és fàcil que vénguin estrelles de primer ordre per a concerts benèfics. Has de tenir molt de bo amb ells. En volem fer dos o tres cada any», va afirmar l'artista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris