algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Àngel Llàcer impartirà un dels seus excèntrics cursets a Palma

El professor d'OT arribarà el dia 17 de març

P.G.Palma.
Àngel Llàcer, el professor d'interpretació de l'acadèmia televisiva més seguida per l'audiència, la d'Operación Triunfo, impartirà una classe magistral a Palma el pròxim 17 de març, en el marc del III Festival de Curtmetratges de Ficció en català que se celebrarà del 17 al 21 de març a l'auditori del Centre de Cultura Sa Nostra.

Organitzat per Artífex Cultural, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern i el suport d'M7 i de la Fundació Sa Nostra, el certamen ha volgut completar el cicle de projeccions amb la sessió especial que protagonitzarà Llàcer. L'actor i director ja ha participat en el cicle com actor principal del primer curtmetratge premiat per aquest certamen, Ànimes Bessones, el qual, curiosament, era un musical.

Vitalista, infatigable i amb una sòlida trajectòria en el món de les arts escèniques, l'actor i director de títols com La tienda de los horrores, Mein Kampf i Mesura per mesura, ha aconseguit ara la popularitat gràcies a les seves emfàtiques aparicions a la petita pantalla, tractant d'explicar als concursants que cantar una cançó és com explicar i viure una història.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris