nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

L'edició d'Art Jove del 2003 inclou un premi per a monòlegs teatrals

El termini de presentació d'obres al certamen acabarà el 14 de març


Els premis Art Jove 2003 comptaran enguany amb una nova categoria, la de teatre, que tindrà com a única modalitat el monòleg. Aquesta és la principal novetat del certamen, destinat a joves d'entre 16 i 30 anys, que cada any organitza la Direcció General de Joventut amb el suport de la Conselleria de Benestar Social, la Direcció General de Cultura i el Consell de Mallorca.

El pressupost per a premis és de 43.500 euros, el mateix que l'any passat, tot i que enguany hi ha una nova categoria en concurs. La fusió d'alguns dels apartats del concurs han possibilitat això, de la mateixa manera que han permès que alguns dels guardons estiguin molt ben dotats.

El premi de teatre, de 2.500 euros, valorarà de forma positiva originals dels participants o textos pertanyents a altres autors illencs o forans, i sempre que estiguin escrits en català i siguin inèdits. Les obres no podran haver estat representades mai pel participant en cap altre certamen o funció.

El jurat estarà presidit per Pere Muñoz, director general de Cultura, i comptarà amb tres vocals experts en la matèria. Aquesta institució integrarà el guanyador i les obres seleccionades en la producció final, que s'inclourà al Programa d'Intercanvis Culturals sota la direcció d'un professional, i que durà els participants escollits per escenaris d'arreu de les Illes. També es valora la possibilitat de traslladar el muntatge, si la qualitat i les possibilitats tècniques així ho permetessin, a fires especialitzades com la de Tàrrega.

L'Art Jove 2003 fou presentat per Fernanda Caro, consellera de Benestar Social, Joan Caules, director general de Joventut, Pere Muñoz, director general de Cultura, i per Bàrbara Bujosa, directora de Cultura del Consell de Mallorca. El termini d'inscripció conclou el 14 de març i es pot fer als punts d'informació juvenil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris