lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Curro Romero ja s'ha casat

El torero i Carmen Tello feren unes noces íntimes

El matador de toros Curro Romero i la seva companya Carmen Tello han sorprès mig Estat espanyol amb les seves noces celebrades ahir a la localitat d'Espartinas, a Sevilla. Fou en una cerimònia civil i de caràcter íntim a la qual només assistiren els familiars més directes i amics més íntims, entre ells la duquessa d'Alba, qui sembla fou testimoni de la cerimònia oficiada per la batlessa del referit poble, Regla Jiménez.

Aquest casament, del qual de moment no han transcendit massa molts detalls, es produí just una setmana després que Curro Romero anunciàs a través d'un comunicat que «per raons indeterminades» suspenia el seu casament previst per dia primer de març.

Això no obstant, i després de l'enrenou de l'anunci i les constants especulacions sobre una possible ruptura de la parella, el passat 12 de febrer, el matador i la seva companya manifestaren que es continuen «tenint el mateix amor i afecte» i que tan sols havien decidit prendre's «un temps de reflexió» abans del seu casament. La parella, que sempre s'ha caracteritzat per la discreció i bon tracte amb la premsa del cor, agraïa en la missiva dirigida als mitjans de comunicació que els «continuïn respectant com fins ara».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris