nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El grup Desas3 Teatre presenta un Fullmonty sense trampa ni cartró

La companyia es despullarà el 21 de febrer a l'Auditori d'Alcúdia

Mallorca, any 2020. La crisi de la construcció ha fet que sis amics es trobin a l'atur. Per poder resoldre la situació, decideixen fer un striptease per al públic femení. El resultat: FullmontyUdesas3.net, una comèdia de la companyia Desas3 Teatre que podrà veure's el pròxim 21 de febrer a l'Auditori d'Alcúdia.

«Es tracta d'una versió fidel de la pel·lícula», va assegurar Joan Matamalas, director de la peça. Només hi ha un canvi de fons ja que, en lloc de parlar sobre la crisi de la metal·lúrgia, es parla de la crisi de la construcció. Així doncs, s'hi inclouen els mateixos personatges i les mateixes situacions que al film.

«El moment àlgid de la història és el final, en què es mostra tot», va assegurar Jaume Alzamora, un dels actors que participa en el muntatge. La complicitat entre el públic i els actors es desenvolupa durant tota l'obra. «L'espectador es pregunta constantment si s'arribarà a l'striptease», va comentar Matamalas. I, sí, s'hi arriba. «No hi ha trampa ni cartró». L'últim ball, «molt ben preparat i estudiat», segons el director, no decep. «És quan el públic explota». Només hi ha una diferència: «El públic és real i no fictici, et veu en directe», digué Matamalas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris