algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Montreal dedica la IV edició del festival a la cultura catalana

La cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet actuarà al IV Festival Montreal dissabte, dia 15 de febrer, al centre Pierre-Péladeu. El festival està enguany dedicat especialment a Catalunya. La Fura dels Baus serà avui l'encarregada d'obrir el festival a Lumière (Quebec).

L'esdeveniment, que tindrà lloc fins al 2 de març, reuneix una diversa oferta cultural i artística, a més d'oferir una aproximació a la gastronomia de diferents països de tot el món, segons informà ahir la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La companyia teatral catalana obrirà l'esdeveniment amb un espectacle que ha batejat amb el títol de Fulgor, un muntatge que és farà a l'aire lliure, a la Place-des-Arts. La producció que presenta la Fura en aquest festival té la col·laboració de la companyia Zakouski.

Fulgor inclou des d'elements acrobàtics, musicals, pirotècnics i lumínics i es completa amb projeccions d'imatges que tenen com a fil conductor la geometria dels espais impossibles i l'aspiració d'ocupar-los per part de l'home.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris