nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La sala Prado del recinte acull la presentació del Centre Cultural Andratx

I.P.Palma.
El Centre Cultural Andratx es presentarà per primer cop a ARCO en el transcurs d'un buffet que tendrà lloc a la sala Prado del recinte firal de Madrid. Entre d'altres assistents del món artístic i cultural està prevista l'assitència del conseller de Cultura del Govern balear, Damià Pons.

El centre, dirigit pels galeristes Patricia i Jacob Asbaek, obrí les seves portes a Andratx el mes de setembre de 2001 i és el major espai expositiu privat de Balears dedicat a l'art contemporani. Durant la presentació del centre culturals els seus responsables oferiran als assitents informació gràfica ia audiovisual sobre les característiques i funcionament del centre, repassaran les activitats i exposicions duites a terme i parlaran dels seus plans de futur.

L'objectiu del centre és mostrar i promoure l'art contemporani tant nacional com internacional, sobretot d'artistes joves, que destaquin per la seva qualitat. Actualment el centre acull la mostra Corps exquis comissariada per Pilar Ribal, que aplega les obres de diferents artistes illencs o residents a l'illa, entre ells, Teresa Matas, Joan «Sineu», Ricard Chiang o Francesca Martí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris