nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Més de quatre-cents ciclistes es donaren cita per participar a la Festa del Pedal

N.L. Llucmajor.
Llucmajor acollí ahir la recuperada Festa del Pedal, amb la participació de més de 400 ciclistes.

A partir de les 08:30 hores els participants es varen concentrar al passeig Jaume III per començar la ruta de 40 quilòmetres pels camins de Cala Pi, sa Torre, sa Caseta i s'Àguila.

A l'acte hi assistiren el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs; el vicepresident del Govern, Pere Sampol, que participà a la festa; el president de la Federació de Ciclisme de les Balears, Andreu Canals; el president de l'Agrupació Cicloturística de Menorca, Arturo Sintes, i el president del grup ciclista de Llucmajor, Jaume Salvà.

A les 9:30 hores s'inicià el recorregut i s'arribà al passeig Jaume III devers les 11:30 hores. Un cop acabat el recorregut, s'obsequià tots els presents amb un berenar i un sorteig de regals.

L'acte fou organitzat per la Federació Balear de Ciclisme i el Club Ciclista de Llucmajor, amb la col·laboració de la Direcció General d'Esports i el patrocini de Producte Balear, de la Conselleria de Comerç. A la festa s'hi uní el club de Motos i Cotxes Antics que, amb una ruta diferent, hi participà amb més de vint vehicles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris